TUNING MOTIVE PARTS

Company profile

 In 1989 stond de Tuning en Styling branche nog in haar kinderschoenen. 17 inch velgen kwamen zojuist op de markt terwijl er nog maar nauwelijks banden voor verkrijgbaar waren.

KSC staat voor ''Kusters Special Carproducts'' en werd in augustus 1993 opgericht als een tuningsfirma met diverse specialisaties.

Naast het verlagen van auto's, monteren en zelf vervaardigen van custom built uitlaten stond KSC voornamelijk bekend voor het monteren van extreme velgen en het daarvoor benodigde uitrollen van wielkasten. Klanten vanuit geheel Nederland hadden de weg naar KSC gevonden.

Naar verloop van tijd is de naam Kusters Special Carproduct verkort naar KSC Cartuning.

In 2001 is het bedrijf verkocht en de start gemaakt met KSC Import, een groothandel en importeur van Lichtmetalen Velgen en kwalitatieve auto-accessoires.
Mede door de jarenlange praktijkervaring en de affiniteit met alle technische aspecten heeft eraan bijgedragen dat KSC Import een gerespecteerde speler is in deze tuningmotive branche.

'' In 1989 verkocht ik mijn eerste set wielen. Een set AMG Scheibenrad velgen in 8X17 ET11 voor een Mercedes 380 SEL W126. Daarop gemonteerd 235/45R17 Bridgestone RE71. '' (Bart Kusters / KSC Import)

'' Bij KSC is zeer veel technische kennis over de producten aanwezig. Je krijgt hierdoor altijd goed advies en snel geleverd.'' (Charlotte v.d. Pluijm / Carstyling Oss)

'' Bij KSC weten ze waar ze over praten en er is heel veel kennis en ervaring in huis. Daarbij wordt er met je meegedacht en de Service is perfect. Wij doen al meer dan 12  jaar probleemloos en plezierig zaken met KSC.'' (Ron Heij / Promaxx)

terug

Admin Info

login!